IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Гослинг ходи на балет

27 октомври 2011 09 34

Актьорът цял живот бил заобиколен от жени и мислел като една от тях

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Възможно ли е плейбой като Райън Гослинг да носи у себе си и нещо женско? Да, напълно! Неотдавна актьорът беше признал: „Мисля, като момиче. Отгледан съм от майка ми и от сестра ми. И сякаш не знам как да мисля по друг начин. Сестра ми беше най-добрият ми приятел и моят герой, докато пораснах. Нямах много приятели като ученик. Записах се на балет, където идваха само момичета. И всичко това по някакъв начин се отрази на мозъка ми".

Макар че вече е мъж и то доста желан от дамите, Райън все още е запазил нещо от „по-женствените" си ученически години. 30-годишният актьор продължавал да тренира балет във всеки един свободен момент в Лос Анджелис.

„Много от ученичките там са млади и идват с майките си. Те са толкова позитивни, а аз не се справям много добре. Ходя и опитвам отново и отново, за да разбера как стават нещата. Това че не знам как става и все още не ми се получава поддържа интереса ми", допълнил за нестандартното си хоби Гослинг.

„Нямах конкретна причина да взимам уроци по балет. Бях в някакъв отворен клас и имаше много хора, които бяха доста добри. А аз съм ужасен. Имаше две момиченца на около 7 години и едното ми каза: Ти си стар и не си добър. Виждала съм те по телевизията и е много странно, че си тук", споделил актьорът за уроците си преди време.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари