IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Завиждат ми за кожите, оправда се Антония Петрова

16 януари 2012 14 30

И Николета Лозанова има като моята шапка

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Завиждат ми! Така Мис България 2009 Антония Петрова обясни гнева срещу нея в интернет, след като публикува фотосесия от нейна почивка в Швейцария. На нея тя е облечена в кожени дрехи и аксесоари.

Острите нападки бяха провокирани и от коментари на самата Петрова във Facebook: „Обожавам животните, но още повече обичам да ги нося!"; „Чувствам се чудесно в собствената си кожа, харесвам скъпи дизайнерски кожени палта и аксесоари. Мога да си ги позволя".

„Заставам зад думите си, а бих добавила, че обичам и да ям месо, не само да нося кожи", коментира днес пред bTV Мис България 2009.

Тя обясни, че атаките са на личностна основа и вероятно хората са провокирани от това, че снимките са от нейна почивка в Швейцария."Ако в България се роди гений, то той ще бъде гений на завистта", смята миската.

Според нея хората, които се обявяват като природозащитници, показват фалшив морал и лицемерие. Тя ги обвини и в неграмотност.

„Никой от тези природозащитници не може да застане срещу мен, защото моите аргументи са железни. Аз съм абсолютно сигурна, че съм права. Тези хора не могат да застанат срещу мен – когато пишат в интернет, а след това за вечеря хапват вкусна вратна свинска пържола", скочи Петрова.

Според нея тези, които я нападат, носят кожени колани, кожени обувки и ядат месо.

„Всичко е доста личностно. Проблемът е, че съм аз. Около мен се въртят постоянно скандали, защото не мълча и имам гражданска позиция", обясни атаката Петрова.

 

Тя сподели, че е засегната от това, че нападките са именно срещу нея, при условие че има и други известни личности, които носят кожа. Тя даде за пример Николета Лозанова, която имала същата като нейната шапка, Васил Найденов, Богдана Карадочева и Евгени Минчев.

Нейната шапка била от лисица, но не била от защитен вид.

„Защо не се обърнат към ловните дружинки. Вие знаете ли колко хора притежават ловно оръжие? Над 300 000. А знаете ли колко е армията на България? 30 000. Никой ли не го притеснява това?", попита риторично миската.

Тя призна, че палтото, което носи сега, е от „абсолютно естествена кожа".

Още новини четеет в Dnes.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Sunnny ( преди 12 години )
стефан ( преди 12 години )
( преди 12 години )
Да,женицата е права:по цял ден или се пукаме от завист или следим новините около Петрова:кой я набил и откъде я изхвърлил по ***.Нямаме търпение да научим мнението й за животните и как точно е отработила дизайнерските си палта и екскурзията.Гладен крокодил кокошки сънува.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Кочо ( преди 12 години )
Сополът и глупостта не могат да се скрият, колкото и да се мъчиш.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
SARA ( преди 12 години )
ЕГАТИ ЛИЦЕМЕРНИЯТ ***, !!! "ОБИЧАЛА ЖИВОТНИТЕ АМА ОБИЧАЛА И ДА ГИ НОСИ"!!! мъртви, убити и после колко ловци имало - тъпанарскаолигофрения - тая ли ги е направила ловци и те не се пъчат с "обич"към живитните! да му се невиди лекенцето провинциално и *** от класа!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Таня ( преди 12 години )
За пореден път се убеждаваме, че за глупостта граници няма: интервюто беше пълна трагедия. Абсолютни глупости са изказвания от типа: "Другите така правят, защо и аз да не мога?", "Завиждат ми!", опити да се насочи вниманието към други теми и още куп подобни глупости - откровена демонстрация на грубо и арогантно отношение, и поведение! ... И тръгнала въпросната мис да се жалва, и оправдава в национален ефир?!? И сега трябва да кажем "горката" ли?!? ... Щом нападките са във ФБ, да си се обяснява там! Да не сме в детската градина: "Другарко, моля Ви, направете нещо, защото другите деца ме обиждат!" Всеки трезвомислещ и уважаващ себе си човек НЕ би направил подобно нещо. Българинът е казал: "Каквото посееш, това ще пожънеш."
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
eli_heli ( преди 12 години )
Евала! Една мислеща жена, която няма нужда от превземки и измислени лозунги! Най-после нещо реално и неподправено! И как няма да я нападат?! Ами на нейния фон - всички останали изглеждат смешни позьори и има от какво да се притесняват!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
kum valkan ( преди 12 години )
Само ако знаеше ,че й отива повече смокиново листо отколкото кожа ,не би говорила така.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар