IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли и любовта й към камерата

21 февруари 2012 12 30

Актрисата предпочита вече да държи обектива, а не да позира и играе пред него

Снимка: Marie Claire

Снимка: Marie Claire

Тя определено отказва да се съблича повече и да се въвлича в света на модата, суетата и скъпите дрехи. Анджелина Джоли вече не е една просто красива актриса, а режисьор и майка на 6 деца и с това и концепцията й за позиране по списанията коренно се променя.

С къси черни гащи и потник актрисата позира за сп. „Be", a сега схемата се повтаря, само че за „Marie Claire". Прелестната Анджелина се спира на черно-белите кадри, а неин партньор във фотосесията е камерата. Така тя, хем е пред обектива, хем зад него.

Снимка: Marie Claire

С годините Джоли признава, че предизвикателство за нея вече не е актьорската игра, а режисурата. Не случайно толкова вълнения й коства дебюта й в тази сфера с лентата "В страната на кръв и мед".

Разбира се, както и да бъде снимана, Джоли не губи капка от чара си, а напротив. От лудата красавица, която си режеше ръцете и носеше кръв в шишенце, няма сякаш и помен. Или пък точно обратното... на една от снимките Анджи прави смешни физиономии, сякаш за да покаже, че и тя е човек, а не някаква кукла, която е роб на фотошопа и позата.

Снимка: Marie Claire

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Petia ( преди 12 години )
ЕЙ , голями злобари сте -вие сте грозни. По - добре нищо не коментирайте смешници такива.На това ако може да се каже че е грозноо ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
angelina an ( преди 12 години )
soraia ( преди 12 години )
Нека да държи обектива,никой не я спира,но няма талант да бъде нещо повече от Лара Крофт и осиновителка или потенциална родилка!Майка и беше много по талантлива,което не може да се каже за Анджелина.За съжаление не става и за родител!За какво ли пък става?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Pitt ( преди 12 години )
( преди 12 години )