IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруно Марс на корицата на Playboy

16 март 2012 14 30

Позира с Мис Април

Снимка: Playboy

Снимка: Playboy

Носителят на награда Grammy Бруно Марс е на корицата на новия брой на американския Playboy, редом с Мис Април. В изданието има впечатляващи снимки на певеца, както и интервю с него, а една от основните теми на новия Playboy е за музиката и секса. До момента, в цялата 58-годишна история на списанието, само 10 мъже са имали честта да бъдат на корицата, а Бруно е 10-ият. Фотосесията на Бруно Марс го показва в тропическа обстановка, а авторът й е Tony Kelly.

Появата му веднага провокира коментари от страна на феновете му, като един от тях написа в официалния му сайт: „Толкова се гордея с него! Обзалагам се, че преди години, ако някой му беше казал, че ще бъде запечатан в историята с корица на Playboy, той би казал 'какво????'.

Снимка: Playboy

След години наред упорити опити да пробие със своето име в музикалната индустрия, сега Бруно е сред най-успешните артисти в нея. Неслучайно на снимката от фотосесията в Playboy той изглежда спокоен, уверен и много чаровен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари