IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Антонио Бандерас сменя старата блондинка Мелани с по-млада

5 април 2012 07 48

Актьорът се натиска пред жена си с друга

На пръв поглед всичко между Антонио и Мелани е идеално. Снимка: Reuters

На пръв поглед всичко между Антонио и Мелани е идеално. Снимка: Reuters

На 14 май Антонио Бандерас и Мелани Грифит трябва да отпразнуват 16-годишнина от брака си. Това обаче стои под въпрос след случка в мексикански клуб, която дори може да провокира развод между светската двойка.

Мелани винаги е ревнувала чаровния си съпруг, който е имал възможност да бъде с жени от класата на Мадона. Акторът обаче се спрял на неизвестна блондинка в мексикански клуб. Те пресекли погледи и след това Бандерас я поканил на танц и тя, разбира се, приела, пише австралийското сп. „Woman's Day".

Кошмарът за Мелани започнал обаче по-късно. Очевидци се кълнели пред медията, че звездата се усамотила с блондинката в тъмен ъгъл, където се натискали без свян. „Те се целуваха пред всички. Към 2 часа през нощта той си тръгна с нея. Антонио се държеше сякаш беше необвързан. Съпругата му изглеждаше съсипана, когато видя какво прави", разкри източник пред „Woman's Day".

По всичко личи, че Мелани върви по стъпките на Деми Мур. Вманиачената на тема тегло актриса е забелязана а обядва с дъщеря си Стела в Лос Анджелис и изглеждала като истинска анорексичка. Близък до Грифит сподели, че Антонио се тревожел за здравето на съпругата си и я карал да яде повече и да се грижи за себе си.

Кльощавата Мелани и нейната дъщеря Стела. Снимка: Splash news

Дали измършавялото тяло на Мелани не кара Бандерас да търси утеха другаде? Това не е първият път, когато той е забелязан в компанията на друга жена. През февруари тази година актьорът бе заснет да държи за ръка непозната дама.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Аз ( преди 12 години )
Мелани винаги е ревнувала чаровния си съпруг, който е имал възможност да бъде с жени от класата на Мадона. Хахаха, и каква е класата на Мадона???
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар