IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън блесна в червенo на Диамантения юбилей на Kралицата

4 юни 2012 06 38

На дъжд или слънце, Кейт винаги изглежда перфектно

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Съпругата на принц Уилям, Катрин Мидълтън беше най-красивата дама на шествието по река Темза, по случай Диамантения юбилей на кралица Елизабет Втора. Херцогинята на Кеймбридж се появи в стилни рокля, шапка и обувки, придружавана от своя съпруг и неговия брат принц Хари.
Лицето на Кейт грееше в широка усмивка, въпреки лошото време. През цялото време Уилям вървеше една-две крачки пред нея, както се изисква от протокола.
Поразителният тоалет на 30-годишната Катрин беше на Alexander McQueen, а шапката ѝ беше по дизайн на Силвия Флетчър. Херцогът на Кеймбридж пък се появи в своята униформа на лейтенант от военно-въздушните сили, а брат му носеше церемониална униформа.

Корабчето The Spirit of Chartwell, от което Кралицата приветстваше своите поданици беше украсено от 10 хиляди цветя, като фанфари и тромпети обявиха отплаването на Елизабет Втора и принц Филип.
В кралския парад участваха 1000 лодки и така той счупи световния рекорд на Гинес за най-голям парад на плавателни съдове в света.

 

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари