IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек даде едно рамо на Хали Бери

17 август 2012 07 27

Ще ѝ помага в битката за попечителството на Нала

Хали Бери, Снимка: Reuters

Хали Бери, Снимка: Reuters

Хали Бери, която планира да се премести да живее във Франция е получила подкрепата на своята колежка Салма Хайек за действията си. Проблемът е, че бащата на дъщерята на Хали – Габриел Обри е подал декларация в съда, с която се противопоставя на преместването на детето в Европа.

46-годишната актриса иска да се премести да живее в Париж заедно с годеника си Оливие Мартинес и дъщеря си Нала. Причината, която тя изтъква е, че иска да избяга от папараците и общественото внимание.

Самата Салма прекарва по-голямата част от времето си във Франция - родината на съпруга ѝ Франсоа-Анри Пино. Двамата също имат 4-годишна Валентина, която е на възрастта на Нала. Красивата мексиканка е подала декларация в подкрепа на Хали, с която обяснява предимствата на живота в Европа за холивудските звезди.

Според сайта TMZ, в декларацията си Салма посочва, че знае от първа ръка, че Франция е много по-безопасно място за знаменитостите, заради по-строгите закони за папараците и в нея едно дете може да живее много по-спокойно. Освен това във Франция имало закони, които защитават децата и такива, които защитават правото на неприкосновеност на личния живот. Изслушването е все още в ход.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари