IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брус Уилис вече е минал на "валентинска" вълна

5 февруари 2013 13 23

Звездата нацелува жена си Ема и показа, колко много я обича

Брус и жена му Ема; Снимкa: Getty Images

Брус и жена му Ема; Снимкa: Getty Images

Звездата на екшън поредицата "Умирай трудно" - Брус Уилис показа своята нежна страна и по-точно голямата си любов към своята млада съпруга Ема Хеминг.

Брус даде на дългокраката брюнетка една дълга и романтична целувка, по време на последната им публична изява в Германия. Там, 57-годишният актьор хвана жена си в обятията си и започна звучно да я целува по устните за голяма радост на чакащите фотографи.

Никой от очевидците не се учуди на влюбения актьор, тъй като 34-годишната Ема изглеждаше зашеметяващо в дантелената си рокля, в цвят слонова кост.

Двойката показа на света, че отношенията им са станали още по-стабилни след раждането на дъщеря им Мейбъл, през април 2012. За Ема детето е първо, но Брус вече е баща на три големи дъщери - Румър, Скаут и Талула от брака си с Деми Мур.

Малко след сватбата си с Ема, преди три години, Брус каза: "Чух толкова много хора, специалисти по взаимоотношения да ми казват, че имам нужда от няколко дни да бъда далеч от Ема, за да поддържам връзката ни силна, а аз не искам да се разделям от нея и за час. Това е най-невероятната връзка, която някога съм имал в живота си."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари