IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопез няма да има подгряващ български изпълнител

11 април 2006 16 18

Спектакълът на Джей Ло ще е прекалено зрелищен и няма да има нужда от подгряващи изпълнители

Дженифър Лопез няма да има подгряващ български изпълнител

Няма да има българска подгряваща звезда за концертa на Дженифър Лопез на 2 май в София.

Причината е, че самият спектакъл е изключително зрелищен и няма да има нужда публиката да бъде предварително забавлявана, съобщиха за Tialoto.bg от организаторите на шоуто.

Концертът на латино звездата, за който имаше съмнения, че може да не се проведе, ще се състои с абсолютна сигурност, увериха Мис България 2001 Ивайла Бакалова, шеф на промоутърската фирма Pick&More и представители на спонсора Vivatel.

Датата за концерта на Джей Ло в София вече е обявена и на официалния сайт на звездата.

Шоуто, с което певицата представя последния си албум „Rebirth“ ще се състои на стадион "Васил Левски".

За концерта е осигурено специално защитно покритие за тревната площ на спортното съоръжение, увериха организаторите.

Именно заради опасения, че тревата ще бъде изпомачкана, от ведомството, стопанисващо Националния стадион отказаха там да се проведе концертът на Депеш Мод на 21 юни. Затова шоуто на култовата банда бе пренасочено към стадион "Локомотив" в Надежда.

От организаторите на концерта на Депеш Мод „София Мюзик Ентерпрайсис“ заявиха за Tialoto.bg, че дори и да ползват защитното покритие за тревата от спектакъла на Джей Ло, вече е късно концертът на легендарната група да бъде преместен.

Според запознати провеждането на големи концерти на стадион „Васил Левски“ е практически невъзможно, тъй като е затруднен достъпът на превозните средства до стадиона и разполагането на конструкциите за сцената.

КоментариКоментари