IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Медицински служители за малко да изритат Линдзи от клиника

14 юни 2013 05 50

Лоън побърквала служителите на мястото, в което съдът я постави за три месеца

Линдзи Лоън, Снимка: Splash news

Линдзи Лоън, Снимка: Splash news

Актрисата Линдзи Лоън няма намерение да промени живота си и продължава да създава проблеми. Дамата бе на косъм от изгонване от клиниката, където се лекуваше, но успя сама да се прехвърли в друга, преди напрежението да ескалира. На 2 май блондинката влезе в лечебното заведение Betty Ford по настояване на съда. Тя трябваше да прекара там 3 месеца, след като излъга, че не е шофирала по време на катастрофата, причинена от неин автомобил. В началото на седмицата обаче Лоън се премести в друга клиника – Cliffside в Малибу, където трябваше да продължи терапията си.

Ако Линдзи не бе предприела този ход, по всяка вероятност щеше да бъде изхвърлена от предното медицинско заведение, тъй като буквално побърквала персонала там, пише Female First.

"Линдзи пропускаше груповите терапии. Тя отказа да ги посещава за няколко дни с оправданието, че искат да източат информация от нея. Линдзи правеше ад живота на всеки около нея ежедневно. И го правеше нарочно! Хората от Betty Ford се радват, че вече не е тяхна грижа", каза източник пред RadarOnline.com

Ръководството на клиниката е планирало да подаде оплакване срещу поведението на Линдзи и да я разкара от там.

Преди да се премине към конкретни действия актрисата си издейства сама преместването. По-рано баща ѝ Майкъл Лоън заяви публично, че тя има страхотен прогрес и вярва, че ще се промени. Той също настояваше да отиде в друго медицинско заведение, като предлагаше това да бъде институтът Lukens.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари