IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Айрланд Болдуин получи първата си корица

1 юли 2013 11 20

Дъщерята на Ким Бейсинджър и Алек Болдуин направи първите си стъпки като модел

Снимка: thecount.com

Снимка: thecount.com

Дъщерята на кинолегендите Ким Бейсинджър и Алек Болдуин – Айрланд получи своята първа корица на лъскаво списание.

Красивата 17-годишна звездна наследница, започна кариерата си на модел по-рано тази година. Сега тя позира провокативно за списанието за луксозен и модерен начин на живот „Beach".

На снимките Айрланд носи бял бански костюм и държи дъска за сърф над главата си. Тя е запалена по този спорт, откакто си хвана гадже-инструктор по сърф.

В началото на годината мис Болдуин подписа договори с две модни агенции и вече се е появявала в няколко публикации, но се очаква големият ѝ пробив да бъде в септемврийския брой на списание Elle, където тя е позирала за цяла модна сесия.

„Искам да направя всичко по правилния начин. Вместо да се занимавам с различни проекти и да се мъча да пробия в киното, аз съм готова да потегля по моя начин нагоре", каза наскоро тя пред списание „People".

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 10 години )
Твърде много станаха звездните наследници модели и цената им падна.Болдуинови моми,Джагарови щерки на килограм барабар с фотошопа.Ей я и тая дъска вече на 17 и щяла да поема "нагоре" по нейния си начин.Даже и актриса я мързи да бъде.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар