IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

50 Cent: Невинен съм

5 юли 2013 06 14

Певецът ще прави собствено разследване по обвинението в домашно насилие от бившата му

50 Cent, Снимка: Reuters

50 Cent, Снимка: Reuters

Рапърът 50 Cent твърди, че е невинен по обвинението за домашно насилие, отправено му от бившата му приятелка Шаника Томпкинс. Дамата подаде жалба в съда, след като на 23 юни 2013 певецът е дошъл в дома ѝ и я е изритал по време на спор, като освен това е потрошил мебели в дома ѝ на стойност няколко хиляди долара.

„Къртис Джаксън (както е истинското име на звездата) отрича всички обвинения. Трябва да отбележим, че г-н Джаксън не е бил арестуван и няма заповед за ареста му. Ние сме предприели собствено разследване по случая", каза адвокатът на певеца Скот Лиймо.

Освен в домашно насилие, Джаксън е обвинен и във вандализъм и го очакват до 5 години затвор, ако бъде признат за виновен. Певецът е напуснал мястото на престъплението преди да дойде полицията. Органите на реда са извикани от Шаника, която се била заключила в спалнята си, за да се спаси от гнева на Къртис.

Томпкинс е показала наранявания след ритника на бившия си, но няма сериозни здравословни последици за нея.

Делото ще се гледа на 22 юли.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари