IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мат Деймън: Искам да бъда като Брад Пит

31 юли 2013 06 18

Актьорът обаче не му завижда за връзката с Анджелина Джоли

Мат и съпругата му Лусиана, Снимка: Reuters

Мат и съпругата му Лусиана, Снимка: Reuters

Актьорът Мат Деймън призна, че се възхищава на колегата си от „ Ocean's 11" Брад Пит. Хубавецът дори стигна дотам, че каза шеговито публично: „Прекарвам живота си в опит да бъда като Брад Пит".

Мат допълни в шоуто „ Today", че заедно със съпругата си и четирите им дъщери планират да се преместят от Ню Йорк в Лос Анджелис.

„Реално почти всички наши приятели с по-малки деца живеят там. Ние харесваме Ню Йорк и сме много щастливи тук. Но той няма да избяга. Може би ще се преместим за малко и после пак ще се върнем. Трудно е да напуснеш Ню Йорк", обясни звездата.

Въпреки че Деймън е близък приятел с Брад и често го дава за пример, той разкри, че е щастлив от факта, че неговата съпруга не е толкова известна като Анджелина Джоли.

„Късметлия съм, че се влюбих в обикновена гражданка. Съпругата ми не е някоя звезда, не е и актриса. Това ми спестява огромното внимание, което задушава мои колеги", каза актьорът от „Elysium".

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари