IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол лети до Монако, за да се види с Люис

1 август 2013 14 15

Той постоянно ѝ повтаря, че я иска обратно в живота си

Никол и Люис; Снимка: Reuters

Никол и Люис; Снимка: Reuters

Изглежда, че Никол Шерцингер и Люис Хамилтън може скоро да се съберат отново. Двойката имаше петгодишна връзка, която приключи преди близо месец. Двамата заявиха тогава, че прекарват много малко време заедно и това е причината за края на отношенията им. Откакто са разделени обаче, те постоянно споделят публично колко страдат един за друг и певицата е решила да отиде в Монако да посети бившия си.

„Люис няма състезания в близкия месец, а Никол разполага с малко свободно време, така че тя реши да го посети. Те постоянно си говорят по телефона и той ясно заяви, че иска да се върне при него", сподели близка до Шерцингер пред Daily Star.

На 28 юли пилотът на Формула 1 посвети своя победа на бившата си с думите: „Последните месеци за мен не бяха лесни. Семейството ми доста ме подкрепяше. Чувствам се малко странно без един човек до себе си в момента. Но бих казал, че това е едно от тези състезания, които искам да посветя точно на този липсващ човек".

Никол силно се е трогнала от жеста му и затова е твърдо решена да се видят.

„Когато той ѝ посвети победата си в унгарското Grand Prix Никол наистина се трогна. Тя не е сигурна дали иска отново да съберат точно в този момент, но е решена да поговори с него лице в лице", допълни източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари