IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на Майкъл Дъглас го пришпорва да оправи брака си

2 септември 2013 06 25

Кърк много харесва снаха си и вярва в институцията брак

Катрин и Майкъл, Снимка: Reuters

Катрин и Майкъл, Снимка: Reuters

Миналата седмица Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс официално съобщиха, че се разделят. Актьорите не споменаха развод, а само че си взимат „почивка" един от друг, за да поработят върху брака си. И докато Майкъл не бърза да оправи семейния си живот, баща му Кърк Дъглас постоянно го пришпорва да се вземе в ръце и да се събере с Катрин.

„Кърк харесва Катрин и е казал на Майкъл да оправи проблемите си с нея. Той е женен от 60 години за Анн и според него една семейна двойка трябва да остане заедно и в добро, и в лошо", каза източник пред Sun.

Нито Майкъл, нито Катрин са направили постъпки за развод, което дава надежда, че могат да оправят отношенията си. Близък до звездите издаде, че те поддържат постоянен контакт и приятелите и семейството им ги подкрепят. „Майкъл още си говори с Катрин и всички се опитват да им помогнат да решат проблемите си", каза източникът.

Последните няколко години бяха тежки за актьорите. Синът на Майкъл влезе в затвора, а той самият изкара рак на гърлото. Джоунс пък бе диагностицирана с биполярно разстройство, заради което няколко пъти влиза в клиника за лечение.

По-рано тази година излезе информация, че Катрин се е консултирала с бракоразводен адвокат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари