IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майкъл Дъглас: Със съпругата ми сме си много добре

3 септември 2013 07 08

Актьорът отрича бракът му да е в криза

Майкъл, Катрин и двете им деца. Снимка: Reuters

Майкъл, Катрин и двете им деца. Снимка: Reuters

Макар че от дни медиите не спират да говорят за раздялата на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс, за кризата в брака им и за потенциалния им развод, според актьора няма нищо такова.

68-годишният Дъглас, който в момента промотира новия си филм „Behind the Candelabra", уверява, че бракът му си е „чудесен" и „временната раздяла" не е вследствие на семейна криза или стъпка към развод.

„Дали положението у дома е кризисно? Не... Със съпругата ми сме си чудесно. Много сме добре", каза звездата пред журналисти по време на една от премиерите на лентата с негово участие.

Катрин и Майкъл се ожениха през 2000 г. в манхатънския хотел „Плаза" в Ню Йорк. През годините двойката бе считана за едно от най-стабилните семейства, чийто брак бе скрепен и с две деца. Но от 2011 г. насам семейният им живот постоянно е изправен пред различни изпитания, които разклатиха сериозно взаимоотношенията им.

Първо синът на Дъглас от предишния му брак – Камерън, влезе в затвора заради употреба и пласиране на кокаин. След това актьорът получи рак на гърлото, а Катрин бе диагностицирана с биполярно разстройство. В тези тежки времена актьорите се отдалечиха един от друг и решиха да живеят разделени, уж за малко.

За последно звездите бяха заснети заедно през април, а това лято Дъглас си почива на яхта около Сардиния, докато Катрин бе с децата и майка си в Ню Йорк.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари