IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На Джъстин Бийбър не му пука какво пишат за него

22 ноември 2013 08 11

В свое интервю за The Hollywood Reporter певецът споделя, че не съжалява за нищо

Снимка: The Hollywood Reporter

Снимка: The Hollywood Reporter

В момента Джъстин Бийбър е една от най-популярните личности в света на шоубизнеса. Едва на 19 години певецът е толкова известен, че почти не минава ден, в който медиите да не споменат нещо за него. В голяма част от текстовете обаче Джъстин е критикуван за поведението си и начина на живот, който води.

Изглежда той никак не се притеснява от този факт. В свое интервю за The Hollywood Reporter, звездата споделя, че не съжалява за нищо. Джъстин дори стига по-далеч в своето изказване, като заявява: „Изобщо не ми пука“. Канадският певец дори не се интересува от нещата, които пресата пише за него.

„Знам кой съм и какво правя с живота си. Знам какво съм постигнал и продължавам да постигам като изпълнител, като текстописец, като творец, като човек. Аз съм щастлив от това, в което съм се превърнал“, заявява още Джъстин Бийбър.

В своето интервю певецът споделя, че е силно повлиян от черната култура, но не мисли за нея като за „черна или бяла“. Също така това не го кара да действа или да позира по определен начин. „Това, което аз представям е позитивност и яркост. Няма нищо негативно“, завършва още 19-годишната звезда.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Селена да си гледа работата, момчето е много по-талантливо.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
да но в сравнение с селена и нейната добра репотация 2 стотинки не струва
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
Normalno da ne mu puka na momcheto,nali si iskarva milionite,pa te neka si pishat kakvoto si iskat..mislq che toi samiq nai dobre znae kakuv e vsu6nost i kakvi neshta vurshi...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар