IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол и Люис прекараха заедно Деня на благодарността

2 декември 2013 07 23

Певицата остава да нощува у бившия си

Никол и Люис, Снимка: Reuters

Никол и Люис, Снимка: Reuters

Никол Шерцингер и Люис Хамилтън все още са разделени и повтарят, че няма да се съберат, но прекарват доста време заедно и дори семейни празници като Деня на благодарността.

Дивата е отишла на гости на бившия си и е била на семейна вечеря с татко му на 28 ноември. Освен това Никол е останала да нощува у пилота на Формула 1.

„Люис покани Никол, само защото искаше да ѝ осигури един щастлив празник и да не се налага да прекарва сама този специален ден. Той и Антъни ѝ се обадиха ѝ я поканиха на вечеря. Тя остана и през нощта и на другия ден на лицето ѝ грееше огромна усмивка“, каза източник пред в. Sunday People.

„Те си останаха приятели след раздялата. И двамата бяха с разбити сърца, но постепенно оправят взаимоотношенията си и са много щастливи от този факт“, добави информаторът.

Наскоро Никол сподели в интервю, че залага усилено на музиката си, която ѝ помага да превъзмогне раздялата. Дамата поясни, че не записва песни, за да стане номер 1, а защото те излизат от душата ѝ и ѝ действат като терапия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари