IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наркотиците никога не са изкушавали Леонардо ди Каприо

16 декември 2013 12 16

Актьорът не е опитвал от забранените опиати, тъй като е израснал около тях и е видял как те увреждат хората

Леонардо Ди Каприо; Снимка: Reuters

Леонардо Ди Каприо; Снимка: Reuters

За никого не е тайна, че много популярни личности имат проблеми с наркотиците. Някои от тях влизат в клиники, за да лекуват своята зависимост, докато други губят живота си заради свръхдоза… Леонардо ди Каприо обаче е пример за звезда, която никога не е била изкушавана от наркотиците.

Израсналият в Лос Анджелис 39-годишен актьор признава, че не се е случвало да залита по пътя към незаконните вещества, тъй като от ранна възраст е наясно с вредата от наркотиците и проблемите, които те причиняват. Ето и какво споделя Леонардо пред вестник The Sun: „Виждах целия хедонизъм и цялото безумие в света на наркотиците. Израснал съм в хардкор квартал. След това дойдох в Холивуд и когато започнах да градя своята кариера си мислех: „Виждал съм тези неща на 7 години“. Никога не е било проблем за мен“.

Последният филм с участието на Леонардо ди Каприо се нарича „Вълкът от Уолстрийт“ и усилено се говори, че звездата трябва да получи „Оскар“ за своята роля в него. Актьорът обаче не се взема твърде насериозно. „Разбрах отдавна, че не можеш да контролираш това, което хората мислят, че е достойно за награда. Това е извън твоя контрол“, споделя още той.

След поредица от успешни филми, Леонардо е решил, че иска да се отдаде на заслужена почивка. Звездата обяви, че след премиерата на „Вълкът от Уолстрийт“ ще си вземе „дълга почивка“, защото се чувства изтощен. „Направих три филма за две години. Чувствам се като изцеден сега. Ще си взема дълга почивка, преди да се върна“, завършва актьорът.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари