IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм отново хвана микрофона

12 май 2014 13 33

А уж се беше зарекла никога да не се връща към пеенето

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Миналата година в интервю за списание Vanity Fair, Италия, Виктория Бекъм обяви, че никога няма да се събере с колежките си от групата „Спайс Гърлс“, тъй като смята кариерата си на певица за приключена. Въпреки това в събота дизайнерката пусна своя снимка в Twitter, на която видимо пее на микрофон и то поседнала и полегнала върху роял.

Явно Вики има носталгия по времето, когато беше Пош Спайс и все пак упражнява своите гласни струни от време на време. Обикновено мисис Бекъм винаги е облечена много шикозно, но в този случай на едната снимка тя носи обикновена тениска и спортно долнище.

От коментара на самата Виктория към кадрите става ясно, че тя пее песента „Любовта ще ни държи заедно“ (Love Will Keep Us Together) в дует с приятеля си Кен Пейвъс, който пък свири на пианото. Всичко това се случва в хотел в Сингапур, където в момента се намира дизайнерката. Наскоро тя отпразнува своя 40-и рожден ден, а на партито присъстваха другите певици от нейната група – Ема Бънтън, Мелани Чизхолм и Гери Халиуел (единствено без Мелани Браун).

Дали пък Виктория не се е зарекла прекалено прибързано, че се отказва от музиката?

Още една подобна снимка: Снимка: Twitter

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
много хора не я харесват, но пък аз си я харесвам!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар