IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид и Коди Симпсън се разделиха

11 май 2015 09 00

Двамата имаха връзка в продължение на две години

Коди и Джиджи; Снимка: Getty Images

Коди и Джиджи; Снимка: Getty Images

Джиджи Хадид и Коди Симпсън се разделиха. Новината за раздялата им идва точно година, след като моделът и певецът скъсаха за пръв път, но за кратко. Сега обаче Джиджи и Коди са категорични, че се разделят наистина, тъй като и двамата искат да се концентрират върху своите кариери.

Говорителят на Хадид сподели пред E! news: „В момента Коди и Джиджи искат той да се съсредоточи върху неговата музика и фенове, а тя да продължава да изгражда кариерата си. Те много се обичат и се разделят с надеждата, че израстването в техните собствени области, ще ги обедини в бъдещето. Те остават приятели, без лоши чувства и са най-големите си поддръжници“.

През месец май Джиджи Хадид и Коди Симпсън прекъснаха връзката си за кратко, след като бяха заедно в продължение на една година. По повод сегашната им раздяла източник сподели: „Те вече много трудно се озовават в един и същи град. Коди в момента е на Западното крайбрежие (на САЩ), докато Джиджи е навсякъде“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари