IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Братът на Марая се страхува, че тя ще умре като Уитни Хюстън

4 юни 2015 05 31

Певицата била пристрастена към алкохола и хапчетата от години

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Братът на дивата Марая Кери – Морган призна пред The National ENQUIRER, че се страхува за живота ѝ. В интервю за медията той разкри, че сестра му е попаднала в капана на алкохола и лекарствата и има вероятност да свърши като легендата Уитни Хюстън.

Морган сподели, че Марая от „ден на ден става все по-зле и е обградена от глупаци, на които не им пука за нея“.

„Тя няма никаква защитна система и ментално не е добре“, категоричен бе мъжът, който не е общувал със своята роднина от две години.

Морган се притеснява, че звездата скоро няма да бъде способна дори да се грижи за близнаците си Монро и Марокан (4).

„Марая пиеше, докато беше бременна, а след това и докато кърмеше“, заяви още мъжът.

Според него проблемите на Кери са от близо десетилетие. Тя залитнала към алкохола и дрогата още в далечната 2001 г., когато преживя нервен срив и изчезна от сцената.

„Не си спомням да съм я виждал трезва, което е много плашещо“, призна загриженият брат на певицата. Кери не само пиела, а и взимала силни лекарства като Zyprexa, Ativan и Depakote.

„През последните години Марая отблъсна всички, които са загрижени за нея. Но ако тя умре, аз няма да си обърна главата на другата страна. Всички, които ѝ пълнят чашата, я обричат на бавно самоубийство“, категоричен бе Морган.

Братът на Кери коментира пред медията и нейния разпаднал се брак с актьора Ник Кенън.

„Той беше обречен още от началото. Ник бе с нея само заради парите. Всички му казваха: „Събери се с нея, направи ѝ деца и си прибери парите в банката. Тя те харесва!“. Ник искаше само парите ѝ още от първия ден“, каза Морган.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Ради ( преди 8 години )
Е той да не би да има малко пари, мъжът и?! На оня свят ли ще ги носи?! Какви мизерни хорица...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар