IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли обедня, реже издръжката на бившата си

7 март 2016 08 00

Покрай СПИН-а и намалелите екранни ангажименти Шийн не можел да си позволи тлъстата сума

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Преди няколко години Чарли Шийн бе обявен за най-високоплатения телевизионен актьор. Днес обаче той далеч не може да се похвали с добри доходи и затова дори пожела да ореже значително издръжката на близнаците си.

Чарли плаща по 55 000 долара месечно на екссъпругата си Брук Мюлер за издръжка на синовете им Боб и Макс. Същата сума той дава и на другата си бивша законна половинка Денис Ричардс за дъщерите им Сам и Лола. Докато бе част от екипа на „Двама мъже и половина“, за Шийн тези пари бяха като жълти стотинки на фона на 613 000 долара, които получаваше от участието си в сериала.

Актьорът твърди, че месечните му приходи в момента са 87 000 долара и затова не може да си позволи да плаща издръжка в размер на 110 000 долара, особено покрай лечението на СПИН-а, което му излиза по 25 000 долара месечно.

Чарли е подал молба в съда с настояване да се намали издръжката на Брук, която ще се разгледа в негово присъствие на 13 април.

До момента звездата поддържаше приятелски отношения с Мюлер. С Ричардс обаче случаят е по-различен, тъй като тя го съди за това, че е изхвърлил от дома им нея и дъщерите им.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари