IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Истинска дива? Бионсе поръчала месо за 1000 лири преди концерт

12 юли 2016 05 00

Звездата тъпче антуража си с пилешко, защото му изцеждала силите

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Бионсе почти докара инфаркт на собствениците на британска месарница, след като поръча индустриално количество месо за себе си и екипа си почти в последния момент.

Хубавицата пожелала да ѝ се направят и доставят 200 пържоли, 200 пилешки крилца, 140 пилешки гърди и 100 обезкостени пилешки филенца. Храната е била поръчана за самата звезда ѝ екипа ѝ малко преди концерта на Би миналия вторник в Манчестър.

Собствениците на месарската верига W.H. Frost били ужасени от краткия срок за изпълнение на доставката, но били уверени, че Бионсе държала именно те да се справят с изискванията ѝ и трябвало да се постараят. За цялото количество месо, половинката на Джей Зи се бръкнала с около 1000 британски лири.

„Да работиш за Бионсе е доста изморително и стресиращо, но тя се грижи хората ѝ да бъдат добре нахранени. Месарският магазин изпадна в паника след поръчката ѝ, която бе направена в последния момент, но им бе обяснено, че нареждането е лично от Бионсе и трябва да бъде изпълнено преди концерта ѝ във вторник“, разкри източник пред Sun.

Фирмата производител изглежда е била препоръчана на звездата от колежката ѝ Риана, която миналия месец също я използва при един от концертите си в Англия, за да нахрани антуража си.

Бионсе не се е ограничила само с месо, а е пожелала зад сцената да чакат и 12 вана със сладолед.

 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари