IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Г-жа Бекъм: Дейвид е красив, защото краде козметичните ми продукти!

15 септември 2016 11 40

Дизайнерката се гордее със половинката си въпреки неговата метросексуалност

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Тайната за перфектната визия на Дейвид Бекъм се крие в козметиката на съпругата му, призна самата Виктория. Оказва се, че бившият футболист редовно употребявал нейните продукти, но това никак не я притеснявало.

„Дейвид краде моите бюти продукти. Това не ме дразни, той е толкова красив... така че – не. Не ме дразни“, сподели в шоуто This Morning по ITV звездата.

Тя не пропусна да изсипе още похвали по адрес на законната си половинка, с което доказа, че бракът им е перфектен не само за пред външните очи!

„Дейвид е и мой бизнес партньор. Всичко, което правим, го правим заедно. Наистина се подкрепяме и той е най-прекрасният партньор, който една жена може да има. Невероятен е и не бих стигнала дотук, ако не беше неговата подкрепа.

Не само, че е чудесен съпруг, но и прекрасен баща. Двамата работим чудесно като екип, защото когато той пътува, аз съм у дома и обратното. Винаги има човек с децата“, добави Виктория.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари