IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

50-годишната Джанет Джексън роди син

4 януари 2017 08 00

Малкият се казва Еиса ал Мана

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Джанет Джексън и съпругът Уисам ал Мана станаха родители на момченце на 3 януари. Това е първо дете и за двамата съпрузи, които се венчаха на тайна церемония през 2012 г.

„Джанет Джексън и съпругът ѝ Уисам ал Мана са изключително щастливи да приветстват на бял свят сина си Еиса ал Мана. Джанет роди без стрес и в момента си почива комфортно“, обяви в официално съобщение говорителят на звездата.

През последните месеци Джексън изцяло се скри от медиите, след като обяви през октомври, че ще става майка. И все пак през ноември тя коментира в социалните мрежи, че се чувства добре, въпреки ужасното сутрешно гадене.

„Здравейте приятели, мина доста време, но все още ви чувам. Усещам любовта и молитвите ви, благодаря ви! Чувствам се добре“, написа тогава 50-годишната звезда.

Близки до певицата издадоха, че тя е имала тежка бременност и се наложило да почива и да лежи повече.

„Тя е супер щастлива от факта, че ще става майка, чувства се силна и смята, че това е едно от най-хубавите неща, които са ѝ се случвали. Тя е добре и е наясно с усложненията. Ще си почива, докато дойде терминът ѝ“, разкри източник към края на миналата година пред Sun.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари