IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брук Шийлдс: Не се чувствах уверена в бански до 53 г.

6 юли 2018 06 00

Бившият модел расте със сериозни комплекси, насадени от майка ѝ

Снимка: Swimsuits For All

Снимка: Swimsuits For All

Наскоро Брук Шийлдс засне много секси фотосесия за марката бански Swimsuits For All, ала 53-годишната актриса и бивш модел призна, че не се е чувствала комфортно да носи бански до рождения си ден през май тази година. Причината тя да започне да носи половинки на плажа били двете ѝ дъщери Роуан (15) и Гриър (12).

„Имах навика да нося бански, които буквално ми стигаха до коленете. Голямата ми дъщеря често ми повтаряше: „С това изглеждаш огромна“ и осъзнах, че трябва да започна да се чувствам добре в кожата си“, разкри в новия брой на сп. InStyle звездата.

Причината за комплексите на Брук се корени в майка ѝ.

„Майка ми често се напиваше и ми казваше: „Защо не си мръднеш дебелия за*ник“? Аз вярвах, че имам дебел зад*ик. Бях модел на бански на 15 и дори тогава не вярвах, че имам тяло за тази работа. Бях модел, а не манекенка. Всички се фокусираха върху лицето ми и ме описваха като „атлетична“, а не като „слаба“.

Тези послания ти се набиват в главата“, добави Шийлдс. След кратък брак с Андреа Агаси, който е по-скоро начин да избяга от своята майка, тя среща сценариста Крис Хечи, с когото наскоро отпразнува 17-години брак.

„Той наистина харесва моята женственост и тялото ми. И аз се нуждаех от мъж като него“, признава Брук.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари