IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анистън разкри кой саботира възраждането на „Приятели“

13 декември 2018 09 20

Тя била готова за нови епизоди или римейк

Снимка: NBC

Снимка: NBC

Въпросът дали „Приятели“ ще се възроди не спира да стои пред феновете на сериала, покорил малкия екран цяло десетилетие. Уви, това няма да се случи, разкри най-голямата звезда на продукцията Дженифър Анистън. И причината не е тя или колежките ѝ Лиса Кудроу и Кортни Кокс, а мъжете в приятелската формация – Дейвид Шуимър, Мат Лебланк и Матю Пери.

„С момичетата с голямо удоволствие бихме го направили отново, но момчетата са тези, които не се вълнуват от идеята по някаква причина“, сподели в шоуто на Джеймс Кордън Дженифър.

Виждайки реакцията на публиката, тя все пак се опита да успокои феновете като добави: „Затова с момичетата решихме да направим римейк Златните момичета през следващите 40 години… А защо Рейчъл, Фиби и Моника не са просто Златните момичета?“, ентусиазирано попита актрисата.

„Приятели“ вървеше на малкия екран в периода 1994-2004. Сериалът беше тотален хит и превърна Дженифър Анистън в най-добре платената актриса в онези години.

 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари