IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тяло на седмицата: Дженифър Лопез се хвали с форми

2 юни 2019 09 30

Певицата ще навърши 50 години това лято

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дженифър Лопез отново показа резултати от постоянните си тренировки. Певицата скоро ще започне своето турне и затова прекарва доста време в залата. В събота 49-годишната певица сподели снимки и видео в Инстаграм, на които се вижда прогресът от упражненията. „Тренировка преди репетиция. Почти е време за турне.“, написа тя. 

Певицата успява да съчетава времето във фитнеса с репетициите за турнето. Тя почти ще обиколи Северна Америка като ще изнесе 31 концерта в Канада и САЩ. След това Джей Ло заминава отвъд океана и ще започне интернационално турне. Първият концерт ще е в Тел Авив на първи август, а последният – десет дни по-късно в Русия. 

 

Това не е първият път, когато Джей Ло събира погледите в социалните мрежи. През март тя отново публикува снимка в бански костюм доказвайки, че възрастта няма значение. Оказа се, че снимката е от снимачната площадка на филма „Мошенички“, в който участват още Карди Би, Констанса Ву и Джулия Стайлс.

 

 

Турнето на Джей Ло започва на 7 юни и ще приключи на 27 юли в Маями. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари