IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл с първо соло пътуване откакто роди

10 септември 2019 13 00

Херцогинята плодира Серина Уилямс на US Open

Reuters

Меган Маркъл с първо соло пътуване откакто роди сина си Арчи. Херцогинята на Съсекс замина за Ню Йорк, където присъства на женския финал на тенис турнира US Open 2019. 

Съпругата на принц Хари бе забелязана на една от ложите в публиката. Оттам тя аплодираше своята близка приятелка Серина Уилямс, която загуби от канадката Бианка Андрееску. 

Въпреки че е е дошла сама на събитието, Меган показа чрез облеклото си, че мислено е със съпруга и детето си. От снимките се вижда, че на врата си тя носи златно колие с техните инициали - "H" и "A". По-рано това лято, когато се появи на Уимбълдън, тя бе само с буквичката на малкото си момченце. 

Меган Маркъл  US Open

Reuters

Маркъл се отличи със страхотен аутфит в публиката. Tя носеше дънкова рокля с копчета и сладко коланче. Заради по-хладното време бе наметнала върху нея бежов блейзър. 

Сред присъстващите на срещата бе забелязана Ана Уинтър, която доскоро бе главен редактор на Vogue. Журналистката посрещна топло херцогинята, с която размнени няколко приказки в ложата.  

Меган Маркъл US Open2

Reuters

Съвсем скоро Меган Маркъл ще прекъсне своето майчинство, за да се върне отново на работа. Първият й официален ангажимент е след два дни. На 12 септември тя ще представи официално своята капсулна колекция за жени в Лондон. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Gigi ( преди 4 години )
Всяка статия е с правописни грешки!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 4 години )