IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рухна поредният стереотип. Givenchy си избраха транссексуален

23 юли 2010 13 08

Запознайте се с Леа Т.

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Пълни модели, неконвенционални лица, а сега и мъже, които с станали жени – модата става все по-смела.

Новото лице на модния гигант Givenchy за сезона 2010-2011 г. е бразилският модел и стилист Леа Т.

В това няма нищо изненадващо, защото бразилките са известни с красотата си, а Леа дълго време е работила като стилист в модната къща.

Любопитното обаче е, че Леа по паспорт е Леандро, е на път да се подложи на операция за смяна на пола и че е дъщеря (син) на прочут бразилски футболист.

Леа в момента е на медикаментозно лечение, което ще я подготви за смяната на пола. Тя посещава и психотерапевтичен курс, който ще й помогне да се адаптира след операцията към новата си самоличност.

Доскоро Леа криеше, че е дъщеря на бившия бразилски футболен национал Тониньо Серезо. Серезо е играл и в италианските отбори "Сампдория" и "Рома".

Самият той дълго време оказвал да признае, че синът му Леандро е транссексуален и се готви да смени пола си. В миналото той мечтаел за изпълнено с успехи футболно бъдеще за детето си.

От няколко месеца обаче след серия успехи в модата на Леандро-Леа, след сесия от снимки за сп.Vogue и след избирането му за лице на кампанията на Givenchy, транссексуалният модел получил подкрепата на баща си.

Сега Тониньо твърдял, че се гордее с детето си и следял внимателно неговите изяви в света на модата. "Похвално"...

Вижте снимки от новата кампания на Givenchy с Леа горе, в галерията.

КоментариКоментари

dara_13 ( преди 13 години )
Ако не се търси сензацията във факта,че модела е транссексуален-тогава защо изобщо се споменава?Не мисля обаче,че някоий изобщо ще го забележи с дрехи,още по-малко да се коментира. Автин начин за привличане на внимание върху моделите,когато колекцията не е на нужната висота.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
pmarini ( преди 13 години )
Да - тази снимка тук не е цялата. Долната част е отрязана, защото се вижда нещо, което колкото и да е "арт", някак си инстинктивно отблъсква...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
deeps23 ( преди 13 години )
Сигурни ли сте?!Тялото не са побликували пълната й сесия,която е ужасна.Има чисто гола снимка,на която не е спестено нищо!Леа е хванала пениса си в ръка....доста е отблъскващо....това не е арт..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Makaronka ( преди 13 години )
Аз не виждам нищо лошо в това, че Леа е транссексуална. На мен ми изглежда съвсем като жена. В крайна сметка, по улицата можеш да срещнеш доста жени, които имат нещо мъжествено в излъчването си. И в това няма нищо лошо, мисля, че даже е много интересно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Chiara ( преди 13 години )
На мен това ми идва в повече определено! Струва ми се вече прекалено ексцентрично.Иначе, в снимките се вижда, че залагат точно на мъжествеността му - в смисъл, че си личи, че не е жена. Не изглежда зле - не е грозно, пошло или екстравагантно - арт е. Харесва ми. Но самата идея да изберат за рекламно лице транссексуален модел ми се струва... мм.. прекалено.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Glamma ( преди 13 години )
@ Baba PenaХаха, страхотен коментар! Напълно съм съгласна с теб!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Baba Pena ( преди 13 години )
Нямам против, че е транс. Просто в лице не ми харесва. От друга страна Живанши винаги са избирали лица, които изглеждат все едно цяла вечер са гледали телевизор със счупена антена
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар