IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джинджифилът превръща мъжа в тигър

9 юни 2005 09 06

Джинджифилът превръща мъжа в тигър

Добрият секс не е мярка само за мъжественост. Ако в леглото нещата са наред, това е знак и че всеки от нас е физически и емоционално здрав.

Естествено, не рядко има проблеми, но те могат да се отстранят, ако се открият навреме и се вземат необходимите мерки.

Не трябва да се правят трагедии от временно неразположение и неуспех. Класическата и народната медицина познават редица помощни средства за справяне с мъжките неволи.

Не става въпрос само за лекарства и неприятни изследвания. Начинът на живот оказва огромно влияние върху сексуалната активност и разположението на духа като цяло.

Неизменна част от храната трябва да са т.нар афродизиаци, които почти във всички случай дават не само сексуална мощ, но и помагат за общото здравословно състояние.

Малко хора знаят, че джинджифилът е един от широкоспектърните афродизиаци. Тази подправка се използва много често в африканската и азиатска кухня. Вкусът му е смесица между сладко и лютиво и подхожда на всякакви супи, салати и ястия.

Освен че е афродизиак, джинджифилът подобрява кръвообращението, пречиства белите дробове, помага при болки в стомаха.

Ако приемате между 250 и 1000 милиграма от него дневно, ще предотвратите затлъстяването и ще подобрите дейността на червата.

Джинджифилът е една от първите азиатски подправки, дошли на европейския континент. Арабските търговци държали в тайна местата от които произлиза. Те уверявали доверчивите купувачи, че джинджифилът се доставя от земите зад далечното Червено море, на края на земята и се охранява строго от дракони.

КоментариКоментари