IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Погрижете се за бюста си

28 ноември 2005 13 38

С какъвто и бюст да ни е дарила природата, трябва да се научим да си го харесваме и да се грижим за него, както се грижим за лицето и косата си например

Погрижете се за бюста си

С какъвто и бюст да ни е дарила природата, трябва да се научим да си го харесваме и да се грижим за него, както се грижим за лицето и косата си например.

За да запазите бюста си привлекателен и стегнат дълго време, има няколко прости правила, които трябва да спазвате.

Носете сутиен

Изберете качествено бельо, което да придържа бюста ви без да го смачква. Сутиенът трябва да поддържа гърдите ви на естественото им място, а не да ги повдига или да се отбелязват презрамките на раменете или на гърба.

Естетическият вид и сексапила са важни естествено, но не и ако са за сметка на комфорта. Много тесен или неудобен сутиен, както и материя, която дразни кожата ви, могат да нанесат микро-травми на гърдите ви.

Ето за това си отделете достатъчно време когато си купувате сутиен. Отделете малко повече средства, това не е нещо, от което да спестите.

Взимайте студен душ

Tака се тонизира кожата и се подобрява еластичността й. Достатъчно е да подложите бюста си под студената вода за 2-3 минути преди да излезете от банята. Ако сте много смели, можете да опитате да си направите масаж с ръкавица, пълна с кубчета лед.

Използвайте тоник за тяло

Всеки ден, след като си вземете душ, масажирайте бюста с тоник за тяло. Можете спокойно да използвате и този за лице, стига да не е за мазна кожа.

Хидратирайте

Както за кожата на лицето, така и за тази на деколтето достатъчното количество вода в клетките е изключително важно, защото така се запазва еластичността й и кожата става мека като кадифе.

Правете упражнения

Макар че гърдите нямат мускули ( а само мастни жлези) и не могат да бъдат стегнати с упражнения, можете да подобрите състоянието на гръдните мускули и бицепсите, които отговарят до известна степен за поддържането на бюста стегнат.

Изправете се

За да накарате гърдите ви да изпъкнат, стойте добре изправени. Дръпнете раменете назад, изпънете шията и повдигнете брадичката напред. Просто е, но е ефикасно.

КоментариКоментари