IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Четири хитови тенденции грим за есента

18 октомври 2004 14 31

Четири хитови тенденции грим за есента

Само есента ни предлага възможността да експериментираме с великолепна палитра от топли цветове.

През този сезон новите цветове за сенки са топло червено, цялата гама на лилавото, златно, черно и бургундско - с отенъци и текстури, които идват от земята. Независимо дали ще комбинирате опушения поглед със сочни, гланцирани устни, метално-сиво или пурпурно, тази есен има богат избор от цветове.

'Опушен' поглед



Този грим ще разкрие у вас лошото момиче, това е т.нар. вамп грим, който е много актуален този сезон. Целта е съвършенство, което е постигнато с леко докосване, за да може гримът да е еднакво добре прилягащ както през деня, така и вечер.
Следвайте тези четири основни стъпки, за да сте неустоима и неотразима през есента:

1.Нежно подчертайте горната и долната основа на миглите с мек тъмен молив, като правите линията възможно най-близо до миглите.
2.Омекотете линията, като сложите със заострен апликатор или леко с пръст сенки от розовата (брик) гама.



3.Като използвате стандартна четчица, нанесете среднотъмни сенки (сиво) по клепача и лек слой на гънката на клепача. Нанесете от същия брик цвят на свивката на клепача. Припомнете си залеза, цветът е по-тъмен на хоризонта, като постепенно изсветлява.



4.Нанесете същия цвят сенки и под окото, за да постигнете така желания 'опушен' ефект. За да преливат цветовете един в друг, използвайте бляскави кремообразни сенки под веждите. Завършете с 2 слоя черна спирала на горните и долните мигли за по-драматичен поглед.

Съвет: За да изпъкнат очите ви, използвайте за устните неутрално червило или гланц.

Изобилни цветове за устните:

За да придадете на устните дълбочина и мекота, опитайте тъмночервен нюанс, пурпурно или бронзово. Каквито и цветове да изберете, сега оставете устните да са водещи, останалият грим да е по-приглушен. Балансирайте с очния грим с меки, неутрални сенки. Изберете такива с блясък, за да изпъкне погледът.

Съвет: Когато слагате тъмен цвят червило, използвайте четчица за по-голяма прецизност.







Естествен блясък

Ако не сте свикнали да носите силен грим, това предложение е за вас. С гланц като перла, или леко металносиво, гримът трябва да е лек, а не тежък.

За да подчертаете очите, сложете в основата блестящо бежово и златисто по целия клепач, като не забравяйте, че цветовете трябва да се преливат. Използвайте плоска четчица.

Завършете с черна спирала. Можете да нанесете от същото бежово или златно на линията на долните мигли.



Съвет: Нанесете на устните гланц, по възможност с 3D ефект.




Пурпурно лилаво за скулите

Споменавайки този цвят, в главата ни нахлуват мисли за сладко грозде или претрупаност на грима. Но с толкова много вариации на цветовете, виолетовото е вече с изцяло нова визия, особено върху лицето.
Независимо дали ще изберете меко бледолилаво или дълбоко бургундско, има цветове за всички, учудващо разнообразни при това.



Не се страхувайте да смесвате цветовете. Това ще ви придаде по-хармоничен вид, отколкото ако използвате само един цвят на цялото лице.

Съвет: Нанасяйте внимателно ружа, тъй като ако предозирате тъмният руж ще изглеждате все едно някой ви е ударил по лицето.

КоментариКоментари