IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бъдете Снежната кралица на Новогодишното парти

30 декември 2004 11 31

Бъдете Снежната кралица на Новогодишното парти

Мигли от скреж, устни от лед, кожа от кристали! Накарайте всички да онемеят от възхита!

Вземете фин сребърен брокат и прибавете една щипка към фон дьо тена си. Размесете добре с клечка за зъби. Нанесете бавно сместа, за да можете да контролирате равномерното разпределяне на броката по лицето си преди фон дьо тена да е попил и засъхнал.

След това сложете пудра - тя леко ще притъпи силния блясък на ситните частички и ще направи кожата ви необичайно свежа, сякаш озарена от Северното сияние. Внимавайте да не прекалите с броката, защото, колкото и силен грим да сложите, фрапиращият ви метален тен ще е единственото, което ще забележат хората около вас.

За очите използвайте нюансите на сивите перлени (в никакъв случай матови) сенки. От вътрешната страна на окото сложете най-светлия тон, на най-изпъкналата част на клепача поставете най-блестящия, а от външната страна – най-тъмния.

Под свода на веждите сложете малко от броката, който ще придаде омаен блясък на погледа ви. За миглите използвайте сива, а не черна спирала!

Веднага, след като я нанесете, затворете едното око и поръсете крайчеца на миглите си с броката, който трябва да полепне преди спиралата да е засъхнала. По този начин миглите ви ще изглеждат по-дълги, по-гъсти и заскрежени. Не забравяйте да сложите лист хартия под очите си, върху който да пада излишният брокат!

Устните? През този сезон световноизвестните фирми за козметика Диор, Ланком и Сисли отново наложиха червеното червило. То допълва идеално и нашия празничен грим, тъй като червеното, също като сивото, е студен цвят, а и ще ни помогне да избегнем неприятното впечатление, което правят мъртвежко бледите устни.

От друга страна, няма да изглеждате като премръзнала и посиняла от студ. За да придадете на устните си блестящия ефект на леда, сложете върху червилото течен гланц, който ще ги направи невероятно сочни и съблазнителни. Най-накрая ги поръсете с малко брокат.

Ето и един трик за напукани устни – няколко дни преди новогодишното парти, мажете устните си с хидратиращ крем (не се притеснявайте да използвате дневния си крем за лице). Ще останете приятно изненадани от резултата!

КоментариКоментари