IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лолита - гримът на съблазняването

17 февруари 2005 11 16

Лолита - гримът на съблазняването

Това, което прави Лолитките така привлекателни за мъжете е съчетанието между детската невинност и изключителния сексапил. Добрата новина е, че са необходими много малко усилия, за да изглеждате по този "умопобъркващ" за мъжете начин.

Тъй като Лолита, героинята на Набоков, е била едва на 12, не трябва да злоупотребявате с тежките гримове - спирала, очна линия.

Очите
Естествено цветовете са много нежни- бледорозово, бледолилаво, прасковено. Изберете онези гримове, които се нанасят с пръсти. Можете да използвате и стик-сенки за очи. Нанасят се съвсем лесно, а ефектът е неотразим. Не се колебайте да използвате и блестящи гримове.

Устните
Апетитните аромати на шоколад, цитрусови плодове, ванилия или кокос, с които са обогатени балсамите за устни, връщат в детството всеки от нас. Забравете за наситените цветове на червилата. Изберете си блясък за устни с лек цветови нюанс и във форма, която е удобна за нанасяне - като червило или в кутийка. Нека да припомним, че флакончетата с ролка бяха предназначени в началото именно за гланц за устни.

Пайети от глава до пети
"Всичко е пайети" - това е кредото на този стил. Лакът за нокти е с лек нюанс и много, много блестящ. Изберете си любимия цвят между прозрачните синьо, розово, прасковено. Не се стеснявайте да използвате лосион за тяло с бляскъв ефект.

Прическа
Плитки, опашки, панделки, шноли... Спомнете си как сте ходели облечена в началните класове и експериментирайте. Все пак пазете се от кича!

Парфюм
Последният щрих преди да се превърнете в истинска Лолита е парфюмът. Лек аромат на свежест или на любимия ви плод - няма да сгрешите!

КоментариКоментари