IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да задържим червилото на мястото му най-дълго време

30 ноември 2005 14 37

Червилото е един от любимите козметични продукти на всички жени

Как да задържим червилото на мястото му най-дълго време

Червилото е един от любимите козметични продукти на всички жени. Единственият му недостатък е че прекалено бързо изчезва. Има няколко тайни трика, които ще ви гарантира изкусително начервени устни за по-дълго време.

Тайната на издръжливото червило не е в самото червило, а в начина на слагане. Ако все още не използвате молив за устни, време е да започнете.

Не сте забравили, че той трябва да е с един тон по-тъмен от цвета на червилото, нали. Забравете завинаги комбинацията розово червило- черен молив, моля ви.

За да направите устните си оптично по-дебели, очертайте външната граница на устните, като правите къси линии. Така по-лесно ще избегнете изкривяване на очертанията.

Ако устните ви са прекалено големи, можете леко да ги намалите като очертаете устните си точно под естествения им край.

След като очертаете устните си, оцветете ги целите с молив. Така ще поставите подходяща основа за червилото.

Не използвайте прекалено остър молив за устни. Направете няколко линии с него на опакото на ръката си, за да намалите остротата му и да го затоплите.

По-мек ефект ще постигнете, ако поставите първо червилото, а после молива. Ако цвета ви се стори прекалено ярък, потупайте с пръст устните си, за да омекотите ефекта.

КоментариКоментари