IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Големите чудеса се правят с малки промени

2 март 2006 10 04

Ще се убедите сами, че леките корекции грима ще променят коренно излъчването ви

Големите чудеса се правят с малки промени

Не ви ли се струвало, че дори и да следвате най-стриктно съветите за гримиране, винаги има нещо, което ви убягва и не успявате да изглеждате така, както ви се иска.

Проблемът се крие в малки грешчици, които всяка от нас прави когато се гримира. Ще се убедите сами, че леките корекции ще променят коренно излъчването ви.

Устните ви са прекалено бледи

Естествените цветове за устни са изключително актуални, но дамите над 30 години трябва да внимават да не изглеждат прекалено бледи.

В стремежа си да бъдат естествени, понякога жените изглеждат „безцветни“ и това продава почти болезнен вид на лицата им. Не залитайте към яркочервените или розови червила, в никакъв случай. Използвайте гланц с оцветител и хидратиращо червило.

Очите ви изглеждат незавършени

Ако използвате неподходящ цвят или не се гримирате правилно, очите ви стават съвсем безизразни.

Повечето жени слагат направо сенките, без да имат основа на клепачите и се чудят къде е „отлетял“ гримът им след два часа.

Когато слагате фон-дьо-тен или пудра, не забравяйте и горните клепачи. Така ще се получи добра основа, върху която и най-бледите сенки ( шампанско, праскова или кафяво) изглеждат по-добре и се задържат за дълго време.

Тънка очна линия или молив за очи, поставен съвсем близко до основата на миглите, ще придаде изразителност и дълбочина на погледа ви.

Експериментирайте с нови цветове. Ако сложите сенки с цвета на косата ви или тъмно сини, очите ви ще изпъкнат много по-добре.

Слагате прекалено много спирала

Натрупаната върху миглите спирала ви прави да изглеждате като вкаменени. Затова не използвайте спиралата си повече от три месеца.

След този период тя започва да изсъхва постепенно и загубва от блясъка си. Не би трябвало да ви се налага да слагате повече от един пласт, ако спиралата е хубава.

КоментариКоментари