IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ресторант ще се грижи за талията на клиентите си

11 март 2013 15 40

Те ще хапват и после ще имат възможност да горят калориите на място

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Излизането на ресторант е свързано и с известен стрес за дамите, които са на диета. Те знаят, че в момента, в който грабнат менюто, започват да изчисляват калориите. А не върви да си поръчат само вода, особено ако са на любовна среща.

По тази причина предприемчиви бизнесмени са решили да направят заведение за хранене, в което клиентите ще могат на място да горят приетите калории. Ресторантът ще се появи с лондонския квартал Ковънт гардън, пише Daily Mail.

Той ще носи името „Стийм" (пара) и собствениците уверяват, че храната ще бъде вкусна и няма да се прави компромис в качеството ѝ. Почти всички ястия ще се приготвят на пара, което е и сред най-диетичните начини за обработване на храната. Главен готвач
ще бъде именитият майстор и носител на кулинарни отличия Фредерик Форстър.

След като похапнат, клиентите на заведението ще участват в различни физически занимания, които да им помогнат да се отърват от поетите калории и да не изпитват чувство за вина, че са хапнали нещо навън.

Ресторантът ще наеме квалифицирани инструктори, които да прилагат раздвижващи упражнения, помагащи за храносмилането. Освен това заведението ще монтира вибриращи седалки, които ще топят мазнините.

„Стийм" отваря врати на 13 март и тъй като има голям интерес към него, първите куверти ще бъдат с времеви отрязък от 90 минути.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари