IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изберете грим според цвета на очите- втора част

4 септември 2006 07 35

Кафяви като кестен, черни като маслини

Изберете грим според цвета на очите- втора част

За гримирането на тъмните очи определено можете да се чувствате по-свободни, в сравнение с избирането на сенки за сини или зелени очи.

Подчертаването на тъмни очи става най-лесно с очна линия или черен или тъмно син молив.

Избягвайте матираните цветове и заложете на тези с перлени отблясъци. Цветовете от златистата гама ще придадат дълбочина на погледа ви.

След отпуска, когато кожата ви е значително по-тъмна, изберете сенки от тъмната гама, които по-лесно ще се откроят на тъмната ви кожа.

Ако се спрете на светли тонове, трябва да сложите изключително големи количества и в крайна сметка резултатът ще е такъв, все едно сте прекалили с пудрата.

Винаги, когато избирате грим, не забравяйте, че цветовете в кутийката изглеждат по-наситени от това, което се получава в действителност.

Професионалните гримьори припомнят, че за отличен резултат, трябва да се нанесе основа за грим и да не се гримирате с лице приближено съвсем близко до огледалото.

Освен това светлината не трябва да е нито прекалено ярка, нито да прекалено сумрачна, защото това изкривява отражението и когато излезете на дневна светлина, има опасност да изглеждате смешно.

За дневния грим е най-добре да се гримирате на дневна светлина, а при поставянето на вечерния да имате предвид, че трябва да сложите малко по-ярки сенки, за да се отличавате в притъмнените заведения.

Без значение как ще се гримирате, махането на грима вечерта е абсолютно задължително, не сте забравили, нали.

КоментариКоментари