IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Удобни обувки на висок ток? Възможно!

5 септември 2006 11 18

Няма нищо по-елегантно от дамски крак в красиви високи ботуши. И нищо по-неудобно

Удобни обувки на висок ток? Възможно!

Бърз поглед по модните подиуми показва, че тази зима ще е Зимата на високите токове. Няма нищо по-елегантно от дамски крак в красиви високи ботуши. И нищо по-неудобно.

Неудобно, ако се подчините само на модата, без да се съобразите с удобството. Не си мислете, че тази комбинация е невъзможна, напротив. Доказват го специалистите от известна френска компания за производство на обувки, които предлагат лесни съвети на клиентките си в началото на есенно-зимния сезон.

Високите токове са за всички

Носенето на обувки с ток е въпрос на комфорт и навик. Жените в днешно време предпочитат да носят обувки с 3-4 сантиметрови токове, които са значително по-стабилни, но и с 10-сантиметровите токове се свиква, стига обувката да е достатъчно удобна.

Как се избират удобни обувки на висок ток

Когато купувате обувки, особено тези с високи токове, обуйте и двете и се разходете из магазина. Не си въобразявайте, че от пробването на едната обувка ще можете да разберете дали тези обувки ще са удобни или не. Винаги единият крак е малко по-стабилен от другия, за това трябва задължително да обуете и двете.

Другото важно условие за удобни обувки на висок ток е сводът. Уверете се, че когато крака ви е в обувка, извивката й съвпада напълно с вашата. Така тежестта на тялото ще се разпредели равномерно по целия крак и няма да ви се иска да се събуете на средата на улицата.

В крайна сметка всичко е въпрос на усещане, обувките трябва да са удобни. Не се доверявайте на продавачките, които казват „Обувките ще се отпуснат“ за такива, които не са от естествена кожа. . По-скоро краката ви ще се деформират, ще ви болят и ще си мечтаете за домашни чехли, отколкото неудобната обувка да се превърне в удобна.

Разнообразие

Решите ли да спазвате строго модата за сезон есен/зима 2006- 2007, изберете възможно най-удобните обувки на висок ток и си определете ден от седмицата, в който ще ги сменяте с по-ниски обувки, за да не натоварвате прекалено гърба и стъпалата си.

КоментариКоментари