IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Формула за предпазване от грип

9 януари 2008 08 34

Вижте нашите съвети - цветни, лесни и ефективни най-вече

Формула за предпазване от грип

Снегът навън прави всичко много бяло и романтично, нали? За съжаление поетичната ни приказка свършва бързо. Защото студът, в комбинация с ежедневния стрес, който преживявате и неправилните хранителни навици, често ни приковават към леглото.

Имаме предвид температурата, потоците, които се изливат от носа ви и жестоката болка в гърлото. Настинката винаги е адски досадна и дори се разболявате по няколко пъти през зимата.

А ако се превърне в грип, става още по-тежко. Той е по-упорит и продължителен, често съпроводен и с още по-неприятни симптоми – главоболие, гадене, диария.

Вземете предохранителни мерки. Освен чрез правилна диета и добре организирана ваканция за вирусите, можете да се предпазите като заредите максимално имунната си система. Така тя ще се бори по-лесно с уморителните настинки.

Разгледайте Галерията с изпитаните ни съвети. Все още има време да се предпазите от разболяване - за първи или за пореден път.

КоментариКоментари