IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съвършен бюст с подхранване и масажи

24 октомври 2008 08 50

Студеното време е най-подходящият момент да се хванете в ръце и да се погрижите за красотата на гърдите си

периодично подхранване на кожата на гърдите е ключът към наистина впечатляващо деколте. Снимка:SVAP

периодично подхранване на кожата на гърдите е ключът към наистина впечатляващо деколте. Снимка:SVAP

Не се заблуждавайте, че красивите гърди са резултат от неизбежна хирургическа намеса или прекалена благосклонност от страна на природата.

Нищо подобно – казваме го от личен опит.

Тонизиращи и стягащи упражнения за бюст във фитнеса, подходящ сутиен и периодично подхранване на кожата на гърдите е ключът към наистина впечатляващо деколте.

Студеното време е най-подходящият момент да се хванете в ръце и да се погрижите за красотата на гърдите си. Бъдете сигурни, че още на пролет ще оберете оваците на всички мъжки погледи.

Ето няколко домашни подхранващи и стягащи маски за гърди. Бъдете много внимателни при нанасянето им и задължително избягвайте да третирате зоната около зърната.

Извършвайте козметични процедури в гореща баня. Когато кожата е загрята, тя много по-добре попива и усвоява подхранващите вещества.

За стягане

Сварете 30 гр. мащерка и 30 гр. розмарин. Оставете получената отвара да изстине на стайна температура и след това с тампон памук нанасяйте от нея върху деколтето и гърдите. Оставете да действа около 15 минути и много набързо изплакнете със струя студена вода.

За хидратиране и омекотяване

Направете лек масаж на гърдите с много внимателни кръгови движения. Започнете от горната им външна част, продължете движението надолу, заобикаляйки зърното, и пак стигнете до изходната поциция.

За масажа смесете малко олио от авокадо и жожоба. Авокадото е подходящо за чувствителна кожа и има регенериращи свойства, а жожобата хидратира и подхранва в дълбочина.

За много чувствителна кожа

Смесете малко извара, розова вода и 1 ч.л. брашно от нахут (продава се в диетични и био магазини). Нанесете сместа и я оставете да действа не повече от 10 минути. След това изплакнете добре.

КоментариКоментари