IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красива коса, красива зима

29 октомври 2008 08 43

Малко грижа преди да са дошли студовете. Нова прическа, нов цвят или просто повече глезотийки за любимата ни коса

Красивата коса не се разбира нито с вълнените шапки, нито със стилизиращите продукти. Но и за това си има решение. Снимки: SVAP

Красивата коса не се разбира нито с вълнените шапки, нито със стилизиращите продукти. Но и за това си има решение. Снимки: SVAP

Сигурни сме, че топлите следобеди от няколко дни насам трудно могат да ви подлъжат. И вие, и ние знаем, че слънчевата усмивка на есента съвсем скоро ще се скрие.

Но както винаги сме повтаряли – няма място за паника. Освен зимата, се задават и едни от най-любимите ни празници, с дъх на портокали, греяно вино и топла питка. А, и да не забравим вкусните чушки на баба Дана.

Мисълта ни беше за зимната грижа за косата. Не само студеното време има пръст във влошаващото й се състояние, но и топлите помещения, в които се затваряме през повечето време.

И в двата случая косата губи от необходимото й количество влажност, по-лесно цъфти, наелектризира се постоянно и има нужда от много грижа.

Най-добре е да вземете мерки предварително и да подготвите косата си за наближаващата зима. Подстрижете я, боядисайте я или я поглезете малко.

Как, вижте в слайдшоуто.

КоментариКоментари