IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжете, които като малки бяха госпожици

5 юни 2012 09 20

Те се отказаха от женствеността си преди години и никой вече не ги съди за избора им

Снимка: malecelebbio.com

Снимка: malecelebbio.com

Вече не е толкова шокиращо, когато някой мъж иска да бъде жена. Обратното обаче би могло да предизвика сериозни коментари и дори възмущение.

В шоубизнеса се гледа преди всичко външността, в останалите сфери – какво има под обвивката. Ето защо някои от транссексуалните личности успяват да се реализират и то доста успешно. Те не са модели по кориците на списанията (поне не всички), но пак попадат в медийния фокус и то не само заради ориентацията и смяната на пола.

Вижте кои жени са решили да станат мъже и от това само са спечелили не само психически, но и материално:

Балиан Бушбаум

Балиан Бушбаум е роден през 1980 година като Ивоне Бушбаум. Дълги години Ивоне е състезателка в дисциплината „овчарски скок" и дори през 2007г. печели второ място в националното първенство по лека атлетика на Германия. След това се отказва от спорта заради контузия. През 2008г. започва специална терапия и сменя официално името си на Балиан след успешна операция за смяна на пола.

Снимка: tumblr.com

Бък Ейнджъл

Той е режисьор и икона в света на хомосексуалистите. През 2007 г. Бък Ейнджъл печели наградата за „Транссексуално представяне на годината" на Adult Video News Award. По рождение Бък е бил момиче. Години наред е живял като жена, но тогава е бил в плен на алкохола и наркотиците. Макар че е бил желан за модел, той не се е чувствал добре в кожата си на жена и е преминал редица терапии и операции за смяна на пола.

В момента блондинът е щастливо женен за Илейн Ейнджъл.

Снимка: blogspot.com

Лорън Рекс Камерън

Лорън Рекс Камерън - американски фотограф, писател и активист на транссексуалното движение. Работата му включва портрети и кадри на тела на транссексуални хора (включително и неговото собствено). Той дори е документирал метаморфозата, през която е минал, за да стане от жена – мъж.

Снимка: wikipedia.org

Иън Харви

Иън Харви е американски комедиен актьор, който често използва транссексуалността си в играта си пред камерата.

Снимка: atlantaonthecheap.com

Лукас Силвейра

Той е роден през 1979г. в Канада. Лукас Силвейра е историческа личност за транссексуалните си събратя от шоубизнеса. Той е първият транссексуален мъж, който е успял да подпише договор със световен музикален лейбъл. Силвейра е вокалист, китарист и текстописец на групата The Cliks, а съшо така има и самостоятелен издаден албум.

Снимка: flickr.com

Роко Каятос

Роко Каятос е познато още като Катастрофата – американски хип-хоп изпълнител и продуцент. Каятос е първият певец в редиците на хип-хопа, който открито е заявил транссексуалността си.

Снимка: userserve-ak.last.fm

Райън Саланс

Той е роден като Кимбърли Анн Саланс. В момента работи като адвокат и говорител на асоциацията на гейове, лесбийките, бисексуалните и транссексуалните, като пътува из цяла Америка, за да образова хората за промените, които настъпват при смяна на пола. Трансформацията от жена към мъж при него става години наред, като приключва напълно през 2005 г.

Саланс е бил гост в шоуто на Лари Кинг и е бил на корицата на десетки списания.

Снимка: blogspot.com

Чаз Боно

Той може би е най-известната транссескуална личност. Синът на Шер – Чаз Боно, по рождение е момиче и носи името Частити. На 25 години тя става лесбийка и осъзнава, че се нуждае от трансформация на пола. Чаз минава през необходимите операции в рамките на две години и вече се чувства щастлив в мъжко тяло. Той дори участва в „новия си вид" в хитовото предаване Dancing With The Star и бе на път да се ожени за приятелката си Дженифър Елиа, с която обаче неотдавна скъса.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

me ( преди 11 години )
балиан бушбаум е секси колкото си искаш.....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 11 години )
разбира се след сериозните дози мъжки хормони е нормално да изглеждат по-мъжественни от доста нормални мъже
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Валентин ( преди 11 години )
Аз не мога да повярвам, че това са били жени. Изглеждат по-мъжествени от мен
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Една ( преди 11 години )
Вие сигурни ли сте, че това са били жени? :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Антон ( преди 11 години )
Абсолютно нищо лошо няма в това някой да си смени пола. тук чалга певачките през ден си сменят силикона ама никой нищо няма да каже за това нали, прищявки и реклама, а тези хора имат реалната нужда от операции!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар