IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Не на Пепеляшка!Стани принцеса с продуктите на електронния магазин на Tialoto.bg

3 април 2012 10 20

Пазарувайте с удоволствие!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

OUTLET е любимата дума на жените, може би по-любима и от „шопинг". А какво ще кажете, ако тези две думички се обединят в едно и прибавим и думата „намаление"? Няма да ви пращаме до мола, нито до някой голям шопинг център, защото предпочитаме да пазаруваме от леглото, с чаша кафе в ръка, докато цъкаме из нета и разглеждаме най-новите тенденции или четем как да приведем за седмица тялото си в перфектна форма, за да си купим онази секси рокля, която ще ни превърне в истински богини.

И понеже ние от Tialoto.bg сме абсолютни маниаци на тема мода, козметика, здраве, спорт и всичко актуално за съвременната жена, решихме да докараме мола на една ръка разстояние и до вас. Най-новото „дете" на телцето, част от неговото тяло е shop.tialoto.bg . Прибрахме „на топло" рецептите, които винаги са ви изкушавали, в рубриката Lifestyle&travel и на тяхно място докарахме шопинг феята, която ще превърне всяка Пепеляшка в принцеса, защото ние жените искаме да сме принцеси (пък дори и да нямаме корона).

От днес ви даваме възможност да се потопите в света на най-луксозните световни марки, които на всичкото отгоре са по джоба ви. Зверските намаления не са по-улиците, а в shop.tialoto.bg.

Не ни вярвате? Само натиснете бутона в навигацията „SHOP" и нека после си говорим пак! Досега Тялото искаше да ви храни здравословно, да ви запознава с най-новото от светския живот, да ви накара да изхабите някоя калория повече, да ви заведе на пътешествие или да ви покаже как да промените интериора на дома си, да подобри връзката ви или просто да ви накара да се посмеете от сърце с някой леко закачлив материал.

Сега вече Тялото иска да ви облече! И то с най-качествените дрехи, аксесоари, козметика за мъже, жени и деца на над 400 бранда, сред които познатите ви Bershka, United Colors of Benetton, Replay, The North Face, Mango, Levi's, Fox, Bata, Sisley, Oviesse, Geox и Ecco, D&G, Guess, Calvin Klein, Diesel, Fornarina, Emporio Armani, Killah, Miss Sixty, Pinko, Ralph Lauren, Moschino. А най-хубавото е, че в електронния мол на tialoto.bg, ще можете да си купите всичко това за секунди и на много по-ниска цена.

Съседката ни Румъния също има какво да даде на модния свят и по тази причина shop.tialoto.bg ще предлага специални дрехи на най-добрите румънски дизайнери в категорията Designers' Boutique.

И това не е всичко. Макар че най-женският месец на изненадите март вече мина, ние от Тялото обичаме да правим подаръци на прекрасните българки – най-красивите и фини жени на планетата – първите 300, осмелили се да закупят продукти от shop.tialoto.bg на стойност над 99 лв, ще получат скъп парфюм като подарък!

Пролетта чука на вратата ни, време е за смяна на гардероба. Да започнем от тук - shop.tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

ava ( преди 12 години )
До Дари: звъннах на телефона който е оставен за връзка, и ми казаха че нямам поръчка:(,не можаха да ми обяснят как е станало така...най-вероятно и ти нямаш поръчка,нямам идея защо се получава така...:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Дари ( преди 12 години )
До ava:Какво стана с поръчката ти...И на мен ми се случи същото...поръчвах си едно и също нещо и накрая нищо...Сега незнам имам ли поръчка или не! А писах и на e- mail адреса им с молба за отговор, но никакъв отзвук!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
shopgirl ( преди 12 години )
До evelinchety: Ти досега купувала ли си си нещо оригинално на D&G, Armani и др марки, които са по 200-300 лв? Ако имаш такива, ще ти е ясно, че те всички са с UV-филтер и са качествени!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ava ( преди 12 години )
След като си избрах продукт и се регистрирах не получих , че поръчката ми е потвърдена както при всички онлайн сайтове...и така натисках няколко пъти попълвах си и сега остава да сам поръчала едно нещо 5 пъти :)...странно е направено и сега не мога да разбера поръчала ли сам не сам ли????при вас как е?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
evelinchety ( преди 12 години )
Няма абсолютно никаква информация за продуктите. Поне да опишехте материали на продуктите, за слънчевите очила UV защита. В България няма свестен сайт за пазаруване online, все има някаква уловка за потребителя. Поне като го правите, го правете както трябва. Няма да имате голям прогрес, докато не дадете повече информация, а не само една размазана снимка.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Viki ( преди 12 години )
До Iana: Ще опитам с промяна на браузъра, благодаря ти!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Iana ( преди 12 години )
До Viki: Привет ти отново, ами на мене ми излиза....тоест, като си избера полето и общината и отдолу ми отваря ново такова падащо меню с общините. Даже съм поръчала и чакам да дойдат нещата. Мммм, ти с какъв интернет браузър си...много странно...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Viki ( преди 12 години )
До Iana: Благодаря, точно това правя :) По пътя на логиката първо се попълва областта, но после на теб, примерно, излиза ли ти общината? На мен- не. Поздрави и хубав ден!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Iana ( преди 12 години )
До Viki: aми ти вземи първо да избереш област и после ще ти се появят общините :) няма как да ти се появят за цялата страна....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Viki ( преди 12 години )
Interesno kak finalizirate porychkata, sled kato poleto "Obshtina" ne e aktivirano i ne moje da se popylni?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар