IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Не на Пепеляшка!Стани принцеса с продуктите на електронния магазин на Tialoto.bg

3 април 2012 10 20

Пазарувайте с удоволствие!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

OUTLET е любимата дума на жените, може би по-любима и от „шопинг". А какво ще кажете, ако тези две думички се обединят в едно и прибавим и думата „намаление"? Няма да ви пращаме до мола, нито до някой голям шопинг център, защото предпочитаме да пазаруваме от леглото, с чаша кафе в ръка, докато цъкаме из нета и разглеждаме най-новите тенденции или четем как да приведем за седмица тялото си в перфектна форма, за да си купим онази секси рокля, която ще ни превърне в истински богини.

И понеже ние от Tialoto.bg сме абсолютни маниаци на тема мода, козметика, здраве, спорт и всичко актуално за съвременната жена, решихме да докараме мола на една ръка разстояние и до вас. Най-новото „дете" на телцето, част от неговото тяло е shop.tialoto.bg . Прибрахме „на топло" рецептите, които винаги са ви изкушавали, в рубриката Lifestyle&travel и на тяхно място докарахме шопинг феята, която ще превърне всяка Пепеляшка в принцеса, защото ние жените искаме да сме принцеси (пък дори и да нямаме корона).

От днес ви даваме възможност да се потопите в света на най-луксозните световни марки, които на всичкото отгоре са по джоба ви. Зверските намаления не са по-улиците, а в shop.tialoto.bg.

Не ни вярвате? Само натиснете бутона в навигацията „SHOP" и нека после си говорим пак! Досега Тялото искаше да ви храни здравословно, да ви запознава с най-новото от светския живот, да ви накара да изхабите някоя калория повече, да ви заведе на пътешествие или да ви покаже как да промените интериора на дома си, да подобри връзката ви или просто да ви накара да се посмеете от сърце с някой леко закачлив материал.

Сега вече Тялото иска да ви облече! И то с най-качествените дрехи, аксесоари, козметика за мъже, жени и деца на над 400 бранда, сред които познатите ви Bershka, United Colors of Benetton, Replay, The North Face, Mango, Levi's, Fox, Bata, Sisley, Oviesse, Geox и Ecco, D&G, Guess, Calvin Klein, Diesel, Fornarina, Emporio Armani, Killah, Miss Sixty, Pinko, Ralph Lauren, Moschino. А най-хубавото е, че в електронния мол на tialoto.bg, ще можете да си купите всичко това за секунди и на много по-ниска цена.

Съседката ни Румъния също има какво да даде на модния свят и по тази причина shop.tialoto.bg ще предлага специални дрехи на най-добрите румънски дизайнери в категорията Designers' Boutique.

И това не е всичко. Макар че най-женският месец на изненадите март вече мина, ние от Тялото обичаме да правим подаръци на прекрасните българки – най-красивите и фини жени на планетата – първите 300, осмелили се да закупят продукти от shop.tialoto.bg на стойност над 99 лв, ще получат скъп парфюм като подарък!

Пролетта чука на вратата ни, време е за смяна на гардероба. Да започнем от тук - shop.tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Карина ( преди 12 години )
Страхотна идея, поздравления! Нямах проблеми с регистрацията, явно е имало проблем в началото, ама сте го оправили. Браво още веднъж, другите нямат такова нещо.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
slk ( преди 12 години )
И аз се регистрирах "от раз"...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ianina ( преди 12 години )
Аз пък нямам проблем с регистрацията, даже ми се струва супер лесна на фона на например fashiondays. Даже вече се зарибих яко и съм поръчала...Дано да дойде наистина навреме :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
aaaa ( преди 12 години )
Освен това се опитвам да се регистрирам от половин час и не е възможно
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
hankies ( преди 12 години )
Само че Бенетон са иЗвесТна, а не исвесна марка...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар