IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Суки Уотърхаус изглежда изобщо не страда за Брадли Купър

24 март 2015 15 17

Моделът се забавлява в компанията на приятелки

Суки Уптърхаус; Снимка: Instagram

Суки Уптърхаус; Снимка: Instagram

Суки Уотърхаус и Брадли Купър се разделиха съвсем наскоро, но по всичко личи, че блондинката не страда особено за своя бивш любим. Говори се, че моделът „лекува“ любовната си мъка с много професионални ангажименти, включително и участие във филма „The Bad Batch“.

Все пак 23-годишната Суки залага и на изпитания метод – женски излизания и забавления. Чаровната британка събра приятелките си и изглежда доста щастлива и доволна в тяхната компания. Уотърхаус публикува снимки в профила си в социалната мрежа, на които се вижда и необичайният ѝ избор на облекло.

Суки Уотърхаус в компанията на приятелки; Снимка: Instagram

На кадрите Суки изглежда като ученичка, облечена в няколко нюанса на розовия цвят и с карирана пола. Косата си пък беше оформила също в доста странна „прическа“. Моделът Джорджия Мей Джагър и близка приятелка на Уотърхаус също беше част от женската компания, но за разлика от колежката си, беше заложила на по-сексапилна визия – червена рокля и червило в същия цвят.

Допада ли ви начинът, по който Суки Уотърхаус изглежда? Чар или бедствие е той?

Суки Уотърхаус; Снимка: Instagram

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари