IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чар или бедствие: Мария смени прическата

11 януари 2019 12 50

Дъщеря й я последва

Източник: Facebook

Източник: Facebook

Нова година – нова прическа. След като в продължение на няколко месеца бе с доста дълга коса, Мария реши да я подстриже по-късо.

 

Певицата публикува във Facebook няколко снимки от фризьорския салон. На тях се вижда, че косата ѝ е оформена на права черта. После тя пусна и видео, в което се върти на различни страни.

 

„Много свежо! Не желая да звучи странно, но имате вид на ученичка (в смисъл, че изглеждате мнооого млада, не ме разбирайте погрешно, моля)“, похвали я неин последовател.

 

Междувременно дъщерята на фолк певицата – Марая, също е посетила салона заедно с нея. Изпълнителката не пропусна да отбележи в социалната мрежа, че момиченцето е точно копие на нея, защото вече е със същата прическа.

 

По-рано тази година София Маринова също изненада с нова прическа – патешко дупе.

 

Наскоро Мария бе номинирана за „Най-стилна личност на годината“. Изпълнителката следи изкъсо модните тенденции. Тя се появи на концерта на „Пайнер“ със зашеметяваща рокля на Alexander McQueen, а наскоро бе забелязана със сет от най-новата колекция на Ermano Scervino.

Четете още:

Прическите на звездите – актуални ли са през 2019?

Пънкария – нова мода в прическите през 2019 г.

Звездите, които смениха прическите през 2018


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари