IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Косите на звездите: Тайната на Дженифър Анистън

30 юли 2019 07 50

Вижте как я поддържа актрисата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

На червения килим звездите винаги впечатляват с перфектна визия, а когато става въпрос за косата – това е основна заслуга на стилистите им. Но пък у дома те също полагат грижи.

Защото всяка жена в днешно време е подложена на стрес, замърсяването на природата също дава своето отражение. И трябва да се грижим постоянно за външния си вид, включително и косата.

Каква е основната грижа на Дженифър Анистън?

Не разресвайте влажната коса

Дженифър Анистън не е сред актрисите с най-дълги коси, но ако се вгледате внимателно – тя се радва на изключително здрава коса. Тя твърди, че предпочита да се грижи за нея без да харчи пари на вятъра. Първото и основно правило за актрисата е да не се разресва влажната коса!

Когато косата е мокра, тя е по-еластична и уязвима. Изложена на зъбите на четката, тя лесно се „чупи“ и става по-тънка. Затова си струва да се изчака пълното изсушаване на кичурите и едва след това внимателно да ги срешете, като започнете процедурата с върховете.

Анистън също припомня, че не трябва да забравяме за навременната грижа именно за връхчетата. От време на време актрисата ги реже с помощта на техниката „горещи ножици“. Между другото, има много дебати за тази техника. Едни стилисти твърдят, че тази процедура им придава перфектен вид, докато други са убедени, че е напълно безполезна.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари